Finančno in poslovno svetovanje

Aktivno sodelujemo in nudimo praktično podporo. Storitve opravimo z vami, za vas. Podpora naše ekipe prinaša kombinacijo globokega poznavanja industrije in strokovnega pogleda v vrsti panog. Na ta način strankam ponujamo sveže poglede, ki omogočajo nove preboje. Naše multidisciplinarne storitve, ki temeljijo na poglobljenem znanju zagotavljajo zanesljivo, neodvisno in strokovno podporo.

Naše storitve

  • Poslovno svetovanje
  • Ekonomska analiza za pravne in regulatorne namene
  • Transakcije in financiranje
  • Storitve za finančno industrijo
  • Modeliranje in analitika
V poslovanju podjetja se pojavijo razmere, ko je potrebna pomoč zunanjih strokovnjakov. EconLab odlikuje ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki nudijo strokovno pomoč v vseh fazah podjetja. Nabor naših storitev sega od pomoči pri oblikovanju poslovne strategije, oblikovanja ali prenove poslovnega modela, prenove operativnih poslovnih procesov do digitalizacije.
Vprašanja gospodarskega prava in pravne ureditve pogosto potrebujejo močno ekonomsko argumentacijo. EconLab ima dolgoletne izkušnje pri delu s pravnimi pisarnami, podjetji in oblikovalci politik ter jim pomaga pri sprejemanju ekonomsko utemeljenih odločitev.
Obdobje pomembne finančne transakcije pogosto predstavlja prelomno točko za uspešno poslovanje podjetja. Ko je celotno podjetje izpostavljeno, so zanesljiva pomoč in dobri nasveti ključnega pomena.  Podjetje EconLab vam ponuja strokovno znanje, s katerim bo postopek transakcij in financiranja potekal nemoteno.
Zaradi obdobja nizkih obrestnih mer in digitalizacije prihaja do korenitih sprememb poslovnih modelov v finančnem sektorju. Hkrati se v regulativnem okolju še zmeraj čutijo odmevi finančne krize leta 2008. Kombinacija močnih kvantitativnih spretnosti in poglobljenega poznavanja regulativnega okolja nam omogoča reševanje izzivov, s katerimi se danes spopadajo organizacije.
Verjamemo v poslovno vrednost podatkov. Toda iskanje poslovne vrednosti v podatkih je velik izziv. Kako pretvoriti neobdelane podatke v resnično poslovno vrednost? EconLab se specializira v obdelavi in prikazu podatkov iz katerih pridobimo informacije, ki vodijo do poslovne vrednosti. To počnemo z dokazanim strokovnim znanjem.

Stranke